Välj mer fisk till julbordet

6 November 2017

Frosten lägger sig på gräsmattan, pynten börjar dammas av och julmusten intar gavelläge i butikerna. Oavsett om du anser julen vara den mysigaste högtiden på året eller den mest stressfyllda går det inte att förneka det faktum att den närmar sig med stormsteg.

Sjömaten vinner mandat

Julen handlar - förutom om Kalle Anka, granar och julklappsutdelning - till stor del om mat. Vi samlar familj och vänner runt en välfylld buffé med smakrika delikatesser. Hittills har trenden varit tydlig och i år kommer sjömaten få ta än mer plats på julborden. Antingen som ett lite lättare substitut eller som ett gott komplement till köttet.

Vi har något för alla

Fiskexportens inlagda sillar, bakelser, paella, färdiga soppor och såser samt våra pannfärdiga fiskrätter gör det enkelt för dina kunder att välja lättlagad och god mat från din delikatessdisk. För dem lite mer ambitiösa fiskentusiasterna kan du erbjuda kvalitativ sjömat från vårt sortiment av färsk fisk och färska skaldjur.

Vi vill förenkla ditt arbete!

Välj oss som din leverantör av fisk och skaldjur så får du ett variationsrikt och attraktivt utbud. Enkelt och uppskattat av både dig och dina kunder! Kolla in vårt sortiment och kontakta sedan oss så hjälper vi dig med din beställning.