Ett nytt år med spännande möjligheter

29 Januari 2018

År 2018 har precis börjat och bakom oss lämnar vi ett lyckat 2017 med bland annat lansering av ny sill, en certifiering för hållbart fiske (MSC-certifiering), en vinst i Expressens stora test av senapssill och mycket annat.

Med det i ryggen har vi nu höga ambitioner inför det nya året och ser med glädje fram emot ett 2018 med mycket spännande på gång.

Händer hos Fiskexporten just nu

Sedan en tid tillbaka har vi haft en spännande satsning på veganska alternativ till sill och vi har hittills tagit fram en senapsgravad tofu som är ett smakrikt val till sillbordet för dem som inte äter fisk. Det är en satsning som vi kommer att forsätta med framöver. Två nya innovativa veganska alternativ är nu under utveckling och kan komma att se dagens ljus. 

Ytterligare en nyhet av det godare slaget som vi är glada att berätta om är att vårt smidiga lunchalternativ Laxpannkakan numera finns i Hemköps sortiment.

Nyheter att se fram emot

Inom en snar framtid kommer vårt sortiment att kunna beställas på Axfoods snabbgross-butiker. Via sin lokala snabbgrossbutik kommer kafé-, butiks- och restaurangägare på ett enkelt och smidigt vis kunna beställa goda portionsrätter, bakelser och canapéer och inom bara två dygn ha dem hos grossisten.

Under vecka 15 ser vi sedan med spänning fram emot lanseringen av vår nya Delikatessmatjesill, en sill som går i linje med Fiskexportens långa tradition och historia. Under våren har vi ju även så klart påsken att se fram emot där fisk och skaldjur har en given plats vid matbordet och förenar släkt och vänner.

Följ med på resan

Vi börjar alltså det nya året med flera goda nyheter och har även mycket att se fram emot. Följ oss gärna här på vår hemsida och på Facebook och gör oss sällskap i vår smakrika resa framöver.