Veganska alternativen i Coops onlinebutik

23 Mars 2018

Sedan en tid tillbaka har vi hos Fiskexporten haft en spännande satsning på veganska alternativ för dem som inte äter fisk.

En del av detta är vår Senapsgravade tofu som vi med glädje nu kan berätta kommer att kunna beställas av er som bor i Stockholmsområdet via Coops onlinebutik under hela påskhelgen. Den kommer på det viset att kunna vara en del av årets påskbord.

Prova vår tofu till årets påskbord

En stor del av upplevelsen vid våra högtider är att få tid till att umgås med familj och vänner och njuta av den goda maten. Våra veganska alternativ till sill är ett val för er som inte äter fisk, men ändå vill ha något gott till påskbordet. Med vår tofu får även ni en god smakupplevelse ihop med gemenskapen runt bordet.

Till årets påskbord kan ni i Stockholmsområdet alltså nu prova på vår Senapsgravade tofu genom att beställa den via Coops onlinebutik. 

Den veganska satsningen från Fiskexportens sida är en utmaning, men vi har en önskan om att vara innovativa inom denna växande del av marknaden. Vi har därför även fler nya spännande och smakrika sorter av tofu på gång. Håll gärna utkik efter de nya tofusorterna, som snart kommer att se dagens ljus, för nya smakupplevelser eller beställ vår goda tofu till årets påskbord här.