Vår säljkår underlättar för din butik

15 Oktober 2018

Ett bra sätt för dig som är inköpare till butik och som vill veta mer om vårt sortiment av goda sillar är att boka in ett möte med en av våra säljare. Vår säljkår på 14 säljare besöker butiker över hela landet från Kiruna till Ystad.

Beställning eller information om sortimentet

Vårt sortiment av smakrika inlagda sillar finns idag på många håll och avnjuts vid måltider över hela Sverige. För att underlätta för butikerna som säljer sillarna finns vår säljkår tillgänglig. Våra säljare hjälper er med att ta fram ett sortiment av de goda sillarna som passar både till de stora högtiderna och sillhelgerna samt till perioden däremellan. 

Till säljarna kan du höra av dig för att beställa från sortimentet av sillarna, men även för att få information och en genomgång av sortimentet om du funderar på att sälja våra produkter. Vi kan även hjälpa er med planering av kampanjer i samband med högtider som påsken, midsommar och julen.

Boka ett givande möte om de goda sillarna

Vill du veta mer? Hör gärna av dig på info@fiskexporten.se så bokar vi in ett första möte. Läs även mer om vårt sortiment av goda inlagda sillar här.