Hela sillsortimentet nu hos Coop

23 April 2018

Vi är glada och stolta över att berätta att stora delar av vårt sortiment med samkrika inlagda sillar av olika sorter nu finns i Coops rikssortiment och kommer att kunna köpas i samtliga Coop-butiker i landet. På det viset kan matbord från norr till söder nu berikas av vår goda sill.

Inlagd sill för både fest och vardag

Från och med vecka 17 finns alltså alla våra goda sillar tillgängliga i Coops sortiment. Butikernas kunder kommer nu att kunna välja mellan smakrika sillar för både fest och vardag med allt från Brantevikssill, Drömsill, Gräsö lingonsill och Kräftgravad sill till Torekovs senapssill, Senapsgravad tofu och vår nya klassiska produkt Delikatessmatjessillen.

Det här är en fin möjlighet för oss hos Fiskexporten att kunna erbjuda våra premium-sillinläggningar även till Coops konsumenter och vi är glada över att, i och med detta, nu finnas representerade på 70 procent av den svenska dagligvarumarknaden.

Hitta din favorit bland de goda sillarna

Håll gärna utkik efter våra smakrika sillar i din butik eller se hela vårt sillsortiment här på vår hemsida. Läs mer om sillarna